Tuesday, 11 July 2017

Aidil Fitri 2017 ~ part 1

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Dalam FB cuma buh sekeping 2 je gambaq raya. dlm IG ada kot 3,4. FB skrg dah bukan tempat nak share personal sgt. jadi mcm selalu gambaq raya kena letak dalam blog byk2. rugi ada gambaq cantik2 tak simpan.

raya kali ni Alhamdulillah, saya dapat solat sunat hari raya. terima kasih ma dan kakak yg bg semangat dan sama2 tolong tgk2 kan anak2 saya.  rasa kurang bermakna hari raya kalau tak dpt beramai2 di masjid.
 Aisyah Nawal 8 thn mengaji dgn ibu





                                           depa ni buat masjid tu mcm taman permainan tau.




Ma sayang. semoga bahagia dgn anak2 dan cucu2.



                              ambil gambaq family di rumah mak lin. tak dan nak amik gambaq dgn mak.







                                                              Ali Nufail  6 tahun

                                                         Adam Nubli - 2 tahun 8 bulan


                                                        Anis Nuha - Setahun 4 bulan


                                                        Laki bini - 9 tahun kahwin




gambaq family dpn rumah mak




Family kakak, ma dan ayah wan di masjid.


anak2 saudara.

mak, kakak dan adik2


kakak dan adik2


Family kakak. abg cik yg takdak.



gambaq abg2 takdak, sbb depa balik beraya kelantan.

me and ma


ma dan ayahwan.

cukuplaa kot utk part 1.


No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...