Wednesday, 3 May 2017

Selangkah lagi.




Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Cerita dia mcm ni. Sebenaqnya kalau bab berniaga ni riena la yang paling tak reti sekali sebab jenis mudah kesian. haha! tp sebab produk ni best jadi perasaan nak share sama-sama tu membuak-buak. Riena guna cleanser dan bbcream #seqybeauty rasanya dah hampir 2 tahun. Tapi ada masa curang dgn produk lain. Masa curang tu kulit muka jadi kering dan rasa tak best. Bila guna balik #cleanserseqybeauty baru rasa ok.
Oleh kerana produk ni tidak di dapati di mana-mana kedai atau toko-toko jamu, jadi mari lah kita join the team dan jadi sebahagian dari keluarga besar #seqybeauty.
kenapa saya pilih #Seqybeauty?
1. Founder dia pemegang diploma farmasi dan pernah bertugas sbg ahli farmasi di beberapa buah hospital.
2. Produk bebas merkuri dan lulus KKM.
3. Harga bolehlaa tahan dan produk tahan lama.
dan paling penting, ianya serasi dengan saya.
jadi sekarang, riena adalah #agensahseqybeauty di Pulau Pinang dan kawasan COD adalah Permatang Pauh, Seberang Jaya, Bandar Perda, Tasek Gelugor, Kubang Semang dan mana-mana lah area berdekatan yg boleh dibincangkan.
Belum cuba belum tahu. Dah cuba susah nak lupa.
#agenviruspadu
#agensahseqybeauty
#slowlybutsurely


(hangpa tau, punya susah nak karang tu.)

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...