Thursday, 11 May 2017

Ke Ganu ke kita

Dari bulan 1 lg saya dan abg aleh aim nak roadtrip ke terengganu dan kelantan. Lps adib anak spupu saya bgtau nak kenduri pd mei. Punya excited.

Lps kejadian maktam potong kaki, ingat nak kansel dah plan ni. Alhamdulillah jadi jgk sbb masih ada org lain yg boleh jagakan maktam kejap di rumah kami. Syukurlah semuanya dipermudahkan.

Stay kat HSM Marang sbb dekat dgn jetty nak p pulau kapas. Tu aim kami anak beranak. Nak mandi laut yeay!

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...