Thursday, 11 May 2017

Ke Ganu ke kita

Dari bulan 1 lg saya dan abg aleh aim nak roadtrip ke terengganu dan kelantan. Lps adib anak spupu saya bgtau nak kenduri pd mei. Punya excited.

Lps kejadian maktam potong kaki, ingat nak kansel dah plan ni. Alhamdulillah jadi jgk sbb masih ada org lain yg boleh jagakan maktam kejap di rumah kami. Syukurlah semuanya dipermudahkan.

Stay kat HSM Marang sbb dekat dgn jetty nak p pulau kapas. Tu aim kami anak beranak. Nak mandi laut yeay!

No comments:

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...