Sunday, 16 April 2017

Kecewa @ lega ?

Usia anak bongsu (bt masa ini) hampir mencecah 13 bulan. Tapi mak dia belum lg didatangi bulan. Saya cuba memujuk hati yg saya masih menyusu badan, so period maybe lambat sikit. Tp saya tidak dpt menolak rasa risau sekiranya ditakdirkan tetiba ada baby kicking dlm perut. Risau beb, anak kecik lg. Masih memerlukan perhatian. Lgpun rasanya 4 ni dah besar rahmat Allah bg dah utk kami. Bkn menolak rezeki, tp saya rasa belum bersedia. Anak kan amanah, kena jaga sebaik mungkin. Adoi kalau nk bebel bab ni pjg entry ni nanti.

Dipendekkan cerita, abg leh tgk saya gemuk, dia mengagak yg saya pregnant. suka2 hati dia je. Jd saya suh dia dptkan pregnancy kit tu.

Resultnya ,

Nuha masih yg bongsu buat masa ini.  Jd nak kecewa ke nak rasa lega? Hihihi

No comments:

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...