Monday, 13 March 2017

quick update

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Hai blog. Lama tak jumpa. Makin tak bersemangat nak update cerita sejak bertambahnya media social yg lain seperti facebook dan Instagram yg lebih ringkas untuk update. Rasa sayang sgt tak menulis dalam ni. Byk memori yg takleh di kenang balik, gambar-gambar yg tak diabadikan. Simpan dlm phone saja. Kat facebook malu nak cerita sgt, jadi segan pulak nak letak gambar atau update apa2 di facebook. Sgt terbuka. Ruginya tak manfaatkan blog ni mcm dulu-dulu.

Adam dan Nuha laa yang paling kurang update dalam ni. Kesian depa. Tp depa byk dlm IG. Adam dah 2 tahun 4 bulan, baru boleh cakap hujung2 perkataan. “umi, nak akan cik loq” – umi, nak makan nasi teloq. Hahaha

Nuha pulak dah makin laju berjalan. Hari sabtu ni 18/3 genap setahun. Dah setahun dah anak bongsu umi. Wpun paling haluih, dia paling cpt berjalan dlm adik beradik dia. Makan lalu. Minum susu ok, masih breastfeed. Walaupun umi adakalanya rasa lelah, tp bila kenangkan ini mungkin peluang terakhir umi utk menyusukan anak, so umi kena cherish dan keep it up. Nanti rindu weh bila anak2 dah besar.


Tu je la. Nanti cerita lagi.


Nawal my bestfriend
Ali my manja busuk masyam




deknis kecik cenonet


kakak dan bang dam main pantai


adam perut berlapis2. hahaha

No comments:

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...