Aidil Adha 2016

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

hai~!!

apa khabar my readers?? (ada lg ker...hahaha)
saya hampir lupa yg saya ada blog. sesekali nak menaip pun subhanallah, sgt memalaskan.

nak cerita apa pun taktau lah.  Selepas hari raya aidil fitri, hari raya aidil adha baru nak menulih pulak. kahkahkah! JENUH PERAH OTAK NAK CERITA APA.

jadi  marilah kita letak gambar2 sebagai penyeri blog.



well my anak bongsu which is anis nuha is 6 months old now. waah kenapa masa berlalu terlalu pantas? saya masih breastfeeding her, yg sgt tak suka susu tepung. maka gigihlah umi dia ni pump susu, jenuh mkn mcm2 utk memeriahkan susu demi anak tercinta. 


ambil gambar bertiga saja dulu sbb abg kakak sebuk nak tgk ninja kids.
di pagi raya. balik rumah ma yang cuma ada ma, ayahwan dan abg an sekeluarga.


ma dan cucu2 kecilnya seramai 6 org. sayang tokma sampai bila2. sampai hangpa tua pun selagi ada hayat tokma. 

ohh.. dan ini family kecil saya. wpun yg kecil (slim) cuma ali dan nuha, hahahaha


dan ma tercinta. alhamdulillah masih punya bonda utk kita beraya bersama-sama.


tgk nuha, eksyen takmau tgk camera.

dan abg an sekeluarga. 



hai ali nufail. rilek je dia hari raya pakai baju abg cik zaman kecik dulu.

 dan adam pakai baju abg ali.



tunduk rapat lps kena marah sbb cubit adik.


depa 2 beranak ni mai dr Gaza. 


walaupun pakai jubah... 



itu tidak menghalang abg adam utk bermain bola.


raya sederhana saja. dengan tak buat korban. (lepas tu dok heran pasaipa tak dpt daging langsung. hahaha)

sebenarnya rasa nak menulis sesuatu.. tp takpalah. kita pendamkan saja. huhu

sekian sahaja cerita utk kali ini. bertemu lg entah bila. babai.





Comments

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...