Posts

Showing posts from September, 2016

Aidil Adha 2016

Image
Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

hai~!!

apa khabar my readers?? (ada lg ker...hahaha)
saya hampir lupa yg saya ada blog. sesekali nak menaip pun subhanallah, sgt memalaskan.

nak cerita apa pun taktau lah.  Selepas hari raya aidil fitri, hari raya aidil adha baru nak menulih pulak. kahkahkah! JENUH PERAH OTAK NAK CERITA APA.

jadi  marilah kita letak gambar2 sebagai penyeri blog.



well my anak bongsu which is anis nuha is 6 months old now. waah kenapa masa berlalu terlalu pantas? saya masih breastfeeding her, yg sgt tak suka susu tepung. maka gigihlah umi dia ni pump susu, jenuh mkn mcm2 utk memeriahkan susu demi anak tercinta. 

ambil gambar bertiga saja dulu sbb abg kakak sebuk nak tgk ninja kids. di pagi raya. balik rumah ma yang cuma ada ma, ayahwan dan abg an sekeluarga.

ma dan cucu2 kecilnya seramai 6 org. sayang tokma sampai bila2. sampai hangpa tua pun selagi ada hayat tokma. 
ohh.. dan ini family kecil saya. wpun yg kecil (slim) cuma ali dan nuha, hahah…