Friday, 20 May 2016

Kembali.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Kembali menjalani rutin harian. Start kerja 4 hari dah hari ni. Bgn pagi2 sibuk siapkan anak2. Keluar jam 730 meredah jem. Nuha dah start duduk dgn pengasuh setempat dgn adam sejak rabu minggu lepas. So far alhamdulillah, dia ok, pengasuh2 pun semua senior2 belaka pandai handle budak. Cumanya Nuha lebih berselera dgn susu umi berbanding susu tepung. Jadi umi kena berusaha lebih utk tinggalkan stok susu byk2 utk nuha. Apa saja untukmu anak. Rabu lepas gi klinik timbang baru 4.8kg berbanding 4.3kg masa sebulan.


Adam plak gi klinik check up setahun 6 bulan semalam, ayah dia yg bawak. berat dah 14kg. doc pesan kena jg mkn dia. sbb berat berlebihan. alahai sian awak adam. dah nak wat camna, bdk tu tgh selera.




baru perasan. thn ni takde entry birthday suami. 17hb haritu alololo, sorry bang. anak ramai. terlupa nak mengarang. hari tu bila tanya nak mkn apa, ummi belanja. suami ckp nak mkn kuetiau pak din kat pokok sena ja. alahai, suami sapa la yg baik hati sgt ni.


18hb haritu, genap setahun pemergian ibu mertua saya. Rindu terasa.

dah, nak random apa lg pun taktau lah. lain kali cerita lagi.


No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...