Monday, 14 March 2016

counting days..

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...


tgh hari td call husband, soalan dia, " napa yg? dah sakit ka?"

itulah dia kalau tgh tunggu hari. asal call ja dia ingat kita dah nak bersalin. pdhal bini dia baik2 saja kat ofis. call pun sbb nak tanya pasal anak2.

last week admitted 2 mlm kat hospital, sbb baby kurg bergerak (yg sebenarnya mungkin perasaan mak dia saja.) 3 hari 2 mlm kat wad baby baik2 saja. so doc suh balik dulu. nanti tunggu sakit baru dtg hospital balik.



39 weeks and counting days.. ya Allah berdebarnyaaa....

1 comment:

zai zamree said...

wah...dh nk smpai time dh

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...