Posts

Showing posts from February, 2016

36 weeks di tahun 2016

Image
Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

assalamualaikum...

hampir 2 bulan malas mengarang. saya rasa saya dah masuk fasa org yg malas bercerita perihal diri sendiri. tp saya suka nak baca dan kenang semula peristiwa lalu. jadi hari ni memaksa diri untuk menulis sesuatu. saya rasa mcm ada org yg stalk blog ni, tp maaflah sbb takda update baru. sila whatsapp utk update terkini. bahahaha


saya semakin sarat. dah masuk 36 weeks. tak lama dah nak bersalin. due 22/3. rasa nervous walaupun anak ke 4. berdebar nak menghadapi sakit, berdebar nak menghadapi keadaan baby, apapun saya serahkan semua kepada kuasa Allah, moga Allah aturkan yg baik2 utk saya dan permudahkan semuanya utk kami. amin amin amin.

si Adam Nubli ni seolah2 faham dia bakal punya adik pd usia setahun 3 bulan. Dia sgt manja dan meghap dgn ayah. kalau ada ayah, saya ni dia dah tak hairan. bila ayah takda baru dia cari saya. syukurlah. dia anak baik. insyaallah, dia mudah diurus dan tak byk kerenah.

nak leta…