Tuesday, 23 June 2015

anak dara saya.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

23062015.

sudah 6 tahun anak sulong saya. my bestfriend.

 nawal 11 bulan


now she is 6.

apa yg saya perhatikan, dia adalah saya. apa yg saya buat, apa yg saya ckp, byk yg dia contohi. dia ibarat cermin saya. jd kalau ada yg buruk tentang dia, itu adalah dr saya. pheww, risaunya. jd byk yg perlu saya perbaiki utk jd kan dia seorg muslimah yg solehah. itu sgt berat. moga Allah beri kekuatan dan terus beri hidayahNya buat kami. amin.

"Selamat hari lahir nawal. ummi dan ayah selalu doakan nawal. semoga yg baik2 saja untukmu sayang. amin."

cepat benar masa berlalu. sedar2 nanti org mai meminang je. huwaaa~!!


2 comments:

zai zamree said...

hepi besday Nawal...moga jd anak yg bjaya dunia & akhirat

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...