Wednesday, 1 October 2014

9 weeks more ..

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

minggu ni dah 29 weeks ++ . last week masa jumpa doc hosp BM dia dah bgtau yg saya kena melahirkan bila cukup 38 weeks. so, alamak, mcm tak lama dah. x sampai 10 minggu ja lg.

berdebar2. doc pun dah bgtau gender baby. dan nampaknya adik berpihak kpd abg ali yg bercita2 nak adik lelaki. alhamdulillah. ummi tak kisah lelaki ke perempuan, asalkan sehat selamat dan jd anak baik. lps doc ckp baby ni lelaki, terus umi rindu kakak nawal. rasa meluap2 syg kat nawal after knowing she is the only my daughter.. insyaallah.

tak selesa perut. baby asyik bergerak2. tak pasti masa bila dia diam. have fun anak. moga yg baik2 sj utk mu. amin.

2 comments:

Z@i Z@mR33 said...

x lama dh...yeayyyy

CikSiti said...

semoga dpermudahkan..baby saya pun lahir kat hosp BM hari tu!

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...