26 weeks.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Alhamdulillah. baby sudah 26 minggu dalam perut. keadaan baik2 saja. ummi dia ja tak berapa bagus keadaannya. selain dari kena amik insulin 3x sehari sejak 4 Syawal, ummi sakit tulang/urat punggung, sakit bila bergerak. asyik beradoi saja. rimas pulak diri sendri bila dengaq asyik adoi2. sedang belajar utk ucap astaghfirullah dr sebut adoi. huhuhu...

2 minggu sekali kena buat BSP dan review dengan doc di hospital BM. pengunjung setia hosp BM 2 kali sebulan. pasrah dan redha. sebulan sekali di Klinik Kubang Semang. mungkin masuk bulan depan dah kena 2 minggu sekali. semakin dekat nak bersalin akan semakin kerap mengunjungi klinik dan hospital. Allahurabbi, permudahkan segalanya utk kami.. amin.

Hujung bulan nanti bila masuk 7 bulan dah tak perlu kerja shift petang lg dan tak perlu susun buku di rak 2 kali sehari. Alhamdulillah. terima kasih pd polisi perpustakaan yg memudahkan ibu mengandung. terima kasih rakan-rakan sekerja yg memahami.


maaf atas kemalasan yg melanda utk update blog. entah berapa lama situasi ini akan berlarutan. hew hew hew

Comments

Z@i Z@mR33 said…
ayo...2 minggu skali kena p spital BM?lg dasat

moga riena tabah dan dipermudahkan urusan mengandung & bsalin nti
shaliza said…
semoga baik2 saja Riena...sabar banyak2 ya...siti baru ni pun macam tulah...malas toksah cakap lah...huhuhu
RieNa said…
sakit, malas, letih dan mcm2 lg. huhu

thanx zai dan siti atas doanya.

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...