:: The 3rd is coming~! ::

baby development

-بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

"Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah, rupakanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepadaMu dan kepada rasulMu.

Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudahdan selamat.

Ya Allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna dan berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah, panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadis dengan berkat Nabi Muhammad s.a.w dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam"

. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن

Thursday, 17 April 2014

cerita pelam harum manis.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

mempelam harum manis. sedap sgt. manis gila. dan mahal jugak. sekilo dlm rm24.



kakak memang lagu tu. pandai cerita bg org basah mata. sobs.
terima kasih kakak. sedap sgt pelam harum manis.

10 comments:

Z@i Z@mR33 said...

riena pegnen ke?

tahniah...tahniah...tahniah...sukanyaaaaaaaaaaa :)

RieNa said...

doakan. :)

Nur Khairani Yusuf said...

pregnant ka??? ada 4 nauneune on the way???? yeayyyyy!!!!

RieNa said...

mama k yg gojes, sila sedia duit raya lebih thn depan. :)

RieNa said...
This comment has been removed by the author.
.Edi.Jie. said...

riena...tahniah!!!! jaga diri baik-baik.

kinna said...

baby?? wa...k riena dah nak masuk 3 syoknye...congrats anyway..patut le moody je dlm entry2 sblm ni :))

RieNa said...

doakan kami. insyaallah. :)

shaliza said...

seems like ada good news tu....tahniah:-)

naemmah said...

tahniah rina..patutla ang emo semacam ja..heheh..anyway i pun rindu saat itu..hehe

Related Posts with Thumbnails