Friday, 21 March 2014

cuci blog.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

assalamualaikummmm!! yuhuuuu! anybody home??

lama tak update. bukan sibuk sgt. saja ja malas. hehehe. padahal byk ja boleh tulis tp entahla, buka tutup buka tutup blog ja tanpa mencatat apa2. sehingga lah semalam ada kawan yg whatsapp tanya kenapa tak update, sbg pembaca senyap dia tertunggu2 entry saya. hahahah  (thanx naemah,keranamu aku update blog. hehe)

nak cerita apa ye..hmm,kapal terbang pun tak jumpa lg. memikirkan nasib semua dlm flight MH 370 tu saya sampai jd runsing, pd hal takde keluarga pun dalam tu. tp turut sama merasai kehilangan. semoga endingnya yg terbaik buat kita semua. Allahuakbar, hanya Dia tempat kita meminta...

lama tak cerita pasal hal anak2, nawal dan ali. mcm2 kerenah sampai tak larat nak crita. tp nanti rindu nak baca dlm blog kalau tak tulis. nawal makin matang seiring dgn usianya yg bakal cecah 5 tahun bln 6 nanti. ali pulak bakal 3 thn bln 7 nanti. cuma nawal masih berbotol susu di rumah dan ali masih berpampes. takpalah pelan2 kayuh. kawan gaduh kawan manja. kdg2 saya garang mcm singa tp bila nak tidur umi jgk yg diorang cari.

si nawal dah kena daftar sekolah rendah tu. dan saya masih mencari sekolah yang bersesuaian. moga Allah permudahkan, amin.

cukup kot intro, dah taktau nak celoteh apa lg. see u soon~!

1 comment:

naemmah said...

tq..hehhe..4 the update..smga byak lagi pas ni cerita..chaiyok2..

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...