Monday, 18 November 2013

konvo Hajah Syaza aka kak nik

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

ini kali pertama UiTM Pulau Pinang menganjurkan istiadat Konvokesyennya sendiri. kalau sebelum2 ni kalau konvo je student kena amik scroll di uitm shah alam walaupun belajar kat sini, tp kali ni Alhamdulillah, belajar kat sini konvo pun kat sini.

kali ni saya tak terlibat dlm apa2 program pun untuk konvo, bagus jgk sbb anak saudara sendiri konvo. kalau saya sibuk dgn agenda lain, tak seronok pulak nak raikan anak saudara.

alhamdulillah, syaza dah lulus diploma seni kulinari dr uitm p.pinang. semoga terus berjaya dlm hidup, dunia akhirat. amin.

 lama tak jumpa adik saya dayah ni sejak dia lps pantang. ni baru sempat jumpa. dia bg hadiah kat nawal. sronok lah budak tu.

 dia ckp kat makndaknya," kak long dah bg hadiah dah.." maksudnya,kenapa nak bg byk2 kali, kan kak long dah bg.. hehe..

 dr kiri, anak2 saudara saya, nadia, naja (dukung baby dayah), kyra, syaza, dayah dan mizah.
budak kecik 2 org tu tak perlu lah diperkenalkan lg.

 syaza dgn tokma yg comel dan achiknya yg erm.. yg erm..apa2 lah..

 dlm kereta. sendat sementara nak sampai uitm.

 hai khadijah!! awak ni comel lah..

 ummi dgn jubah baru dpt dr madinah.

 ali nufail.


 aisyah nawal.

 tahniah kak nik, semoga dipermudahkan segala urusan yg mendatang. amin.

 geng jubah hitam. ali tu kalut nak main phone ummi. tak habis2.

dgn nadia, baru habis exam STPM nya. moga cemerlang. amin.

 dah dpt Ipad ibu, sanggup dok sorg2 senyap2 tgh2 tu. tak peduli sekeliling dah.


aisyah nawal dan khadijah azzahiyah. subhanallah, tgk baby ni rasa geram ja..

asyik cerita konvo je kan sejak dua menjak ni. hehehe...takpa2 lps ni kita cerita yg lain.

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...