Wednesday, 23 October 2013

kali pertama.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

pg ni buat kerja merepek. tau apa saya buat? saya call radio Hot FM.


ngeheheheehe...

sbbnya topik dia amat menarik hati. rasa nak sgt bercerita. pg ni ada Faizal Ismail dan AG je. topiknya tentang TYPO. typing error tak kisah la kat mana2. papan iklan ke. notis ke. sms ke. surat ke. chatting ke. mana2 lah. so byk lah yg bgtau typo masing2. saya pun ada 1 typo yg sampai skrg saya ingat je mesti tergelak.

kisahnya pd thn 2008 dulu, saya chatting dgn kawan2 dalam YM. biasalah cerita mcm2. saya buka cerita yg saya pernah putus kejap dgn abg aleh sebelum kami couple blk dan terus bertunang. nak bgtau saya break up dgn abg aleh setahun sblm sambung blk. nak taip "break up setahun" tp saya taip "berak up setahun". HAHAHAHAHA!! mmg jd bahan ejekan kawan2 lain la masa tu.

itu yg saya rasa nak cerita saya kat faizal dan AG. saya dail sekali je terus dapat. tak lah susah mana. yg jwb call saya rasanya produser diorang. dia tanya nama saya, dr mana dan no phone saya. lps tu dia tanya isi cerita saya. bila saya bgtau saya typo dr break up ke berak up terus dia tergelak. dia ckp, ok2 nanti dia akan call balik.

dalam 20 min camtu nombor hotfm call saya blk, dan mintak saya tunggu sekejap sblm saya dpt ckp dgn faizal dan AG. mmg dlm phone suara diorang lain sikit. saya hampir tak cam. patutlah senang sgt diorang buat panggilan hangit. hehe. lps sembang2 cerita2 tu saya letak phone. dan amik masa dlm 15 min jgk sblm rakaman panggilan saya dikeudarakan. sbb diorang edit dulu sikit2. buang yg mana2 yg merepek dan buang masa. so bila dengar blk mcm ok la.

saya sempat rakam sikit je sedutannya.


video

first time call radio dan dengar suara sendiri dlm radio. mcm tak percaya. hehehe (ni namanya jakun. hahahaha)

5 comments:

Z@i Z@mR33 said...

suara riena pon lain...

errr...berak up setahun?

RieNa said...

heheheheheh...typo x senonoh namanya.

DYatie said...

Berak???? Haha.

kinna said...

ni mmg BIGGEST typo mistake!

RieNa said...

huhuhu ni busuk punya typo. hohoho

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...