Wednesday, 23 October 2013

4 hari 4 mlm.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

ALHAMDULILLAH. hari ni kembali ke tempat kerja setelah 2 hari bercuti. nawal dah keluar hospital ptg semalam setelah 4 hari dan 4 mlm kat wad. dia semakin sembuh.walaupun ada bunyi kahak skit2 lg but she's getting better. moga sembuh sepenuhnya. amin.

 ini masa dia kena nebulizer. mmg jd kemarahan dia kalau kena neb. mmg dia tak suka. jenuh pujuk jenuh paksa. nak habis satu2 sesi utk seksa rasanya. allahuakbar..


 bwk dia turun bwh jalan2 kejap. dah jam 8.45 mlm hari ahad. dah takde org kat hospital.lengang.

 adik ali mai melawat kakak. kesian dia rindu takdak kawan bergaduh.



part ni best. part mkn. saya order ikut tekak saya (disamping tu ada jgk tanya nawal,tp biasa dia nak mkn moi je.) atas tu makaroni with mushroom vege. kat bwh tu grilled fish with lemon sauce. bolehla. tawaq skit. hehe

pengalaman pertama kali masuk wad hosp swasta? ok lah. sbb ada takaful. cuba kalau takde takaful,mmg ke hosp biasa lah. tgk bil semalam pun mujur tak terkeluar bijik mata. saya sungguh tak biasa dgn angka ribu2 ni. rasa mahal gila. di luar kemampuan. huhu



3 comments:

DYatie said...

Semoga Nawal sihat sepenuhnya..
Syukur Alhamdulillah ada takaful..

shahirahkhairudin said...

kesiannya sampai kena neb.
aha ! kpj tu bedding saja pun dah serupa sewa hotel rege dia.

RieNa said...

dyatie, alhamdulillah. ityulah kalau tak ke hosp biasa je mcm thn2 sebelum ni.

shira, betul! rasa syg je duit tp mujur bkn kita yg bayar. huhu

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...