Wednesday, 21 August 2013

cerita kursus.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani..

nah ambekk..sekali update 3 entry terus. hahahahah!!

sebenarnya saya kat pusat IT uitm shah alam ni. ada kursus. tp sempat curi2 update blog. teruk betul. nanti blk ofis mesti dah kalut tak sempat nak update. sementara boleh ni kita bubuh dulu 2,3 entry. pastu kita biar bersawang lg blog ni. hahaha!

saya sampai sini hari ahad lg, datang dgn sha, officemate saya. kitorang stay kat De art Hotel,seksyen 7 shah alam. ok jgk hotel ni,wpun kecik, tp cantik. bilik pun ok, nice. saya paling suka shower dia sbb jenis besar.mmg rasa mcm mandi hujan. hahaha

dan semalam, 2 org lg officemate saya sampai, kak zue dan kak eirma, diorang hadir utk kursus lain pulak. mcm nilah kerja..kalau org suruh hadir, kita datang je lah.

 setiap bilik ada design dinding tersendiri. memang cantik.



 ini kat lobby hotel.




sekarang jam 12.23 tgh hari. dijangka selesai jam 1. pastu mkn dan solat, terus balik penang. dah tak sabar nak jumpa anak2. 

ummi rindu kalian..sobs!



2 comments:

Mommy Nur Zara said...

eh cantik la. mmg berseni sungguh. nnti bleh try stay sini. bp hari kat sana? mcm lama ja

RieNa said...

3 mlm. rasa lama la jgk. try la kat cni nanti. dekat ja dgn uitm. kedai2 pun byk kat keliling tu.

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...