Monday, 20 May 2013

tak sabar.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

semalam ahad, duduk berdua je dgn abg aleh di rumah sbb anak2 tido rumah sepupu diorang. ptg pukul 6 lebih baru balik. amboiii jalan sakan ye tak ajak ummi. so masa yg ada saya kemas beg baju siap2 nak pegi bercuti rabu nanti. hehehe ummi excited lebih..(walaupun sakit belakang kembali menyerang, sakit sikit2 tp gagahkan diri mcm takdak apa2. semoga cptlah baik wahai belakang bdn sbb nak p jalan2 ni. amin..)

siap 2 beg baju utk 4 beranak. rasa ok skit travel kali ni sbb bdk2 ni boleh tolerate minum susu. so takyah nak bawak termos air panas tu. cuma pampes ali kena bwk lg. kalau ali dah diaper free lg senang gamaknya.

semoga semuanya berjalan baik spt dirancang. amin..


6 comments:

Mommy Nur Zara said...

selamat bercuti. n take care!

NinaAz said...

Semoga cpt sihat yeaaa. Bestnya jln3

RieNa said...

jalan2 dekat2 je..tp excited lebih sbb lama sgt tak bercuti..:)

shaliza said...

selamat bercuti:-)

Anonymous said...

selamat bercuti!!! xoxo

RieNa said...

alhamdulillah. selamat dah. seronok!

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...