Thursday, 2 May 2013

sbb-sbb tak update blog.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

1. byk gambaq amik guna hp samseng, susah nak transfer ke pc. so takleh menulis. biasalah kalau nak crita lg best kalau ada gambaq.
2. mood pilihanraya. asal idea dlm kepala semua berbaur politik. so drpd mengundang sesuatu, baiklah saya tak menulis apa2.
3. malas.
4. malas.
5. malas.

hehehehe..

so maaf byk2 kalau ada yg buka blog ni tp hampeh takde entry baru. huhuhuhuhuh...

7 comments:

shaliza said...

huhuhu..betul2x. kita (diri sendiri) fikir lain...org fikir lain..ends up salah faham:-) dok diam2 sudah lah..tgu lepas raya opppss PRU13 nanti:-)

RieNa said...

kan? sama jgk kat fb. nak update status pun pikir byk kali.last2 yg mampu 'like' je lah. hehehe

Ayub Anuar said...

haha..saya lg teruk jarang update..hehe~!

Anonymous said...

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

RieNa said...

ayub tu mmg.........hahaha

anony : ini mesti mama kyraaaaaaa.... hahahahahahaha i tau u rindu i update tp seriously i mmg malassss sgt2. hehehe

Z@i Z@mR33 said...

ingatkn sibuk bkempen...hik3

Anonymous said...

everyday i bukak tau..sbb i bosan.i x baca blog hiburan..blog hiburan dibanned sampai habis exam

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...