Friday, 17 May 2013

bulan mei bulan cinta.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

eh, tajuk mcm pernah dengar je..?  kan.. pernah ada dah dulu..tgk sini : bulan mei bulan cinta

hehe.

hari ni hari lahir suami yg ke 33. malas nak wish2 kat sini bukan dia baca pun. kita wish  terus je kat dia. haha!

dan minggu dpn 23/5 hari khamis adalah hari ulantahun perkahwinan kami yg ke lima = 5.
haaa? dah 5 tahun? bukan..baru 5 tahun. jauhhh lagi perjalanan kami..moga kekal bahagia lah hingga ke syurga. amin.. 5 tahun dgn 2 permata hati yg soleh solehah. amin.

dah plan dr tahun lps lg, kali ni anniversary nak celebrate jauh sikit. nak pegi bercuti. yeay! seronok!

yg seronok lg. bgtau ma nak p sana, ma pun nak ikut. abg an pun nak ikut. abg man mmg dah ada sana buat kerja dia. kalau tak kakak pun nak pegi jgk, tp dia pegi umrah buat keja dia. so tak dpt join. hehe.

mungkin ada yg kata, apa hal kan, nak sambut anniversary tp pegi ramai2 sampai kena sewa MPV. saya ok je, saya tak kisah. lg seronok kot. masa private kita buatlah cara private. asalkan suami setuju, saya ok je.

semoga apa yg kami rancangkan, akan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Yang Esa. amin...



ayah anak sama2 botak. saya dah lupa mcm mana rupa abg aleh masa ada rambut. tgk gambar2 lama baru ingat. hehe. dan saya suka dia botak dr ada rambut. :)

8 comments:

NinaAz said...

happy birthday to ur husband. :) happy family always kk :)

Kniedaz said...

Happy Birthday to Aleh dan Happy Oncoming Anniversary...semoga bahagia selalu dan murah rezeki..

RieNa said...

amin.. thank youuuuuuu!

Mommy Nur Zara said...

happy birthday yo abg aleh. bestnya nak sambut anniversary. ke mana tuuu ?? hehe

RieNa said...

dekat ja. tmpat biasa2 sj. hangpa dok p selalu dah..kami ja dah lama tak p.. huhu

Z@i Z@mR33 said...

bulan mei bulan sadis kami....ohhhhhhhh....

Mommy Nur Zara said...

okay nnti nak tunggu n3 cuti kak riena hehe.

p/s alamak baru perasan typing error yo plakkkk. adussss

RieNa said...

cik zai, takpalah. dugaan. nak suruh ibu rehat tu... happy belate bday cikzai!

farah,kriena langsung tak perasan error tu,ingatkan farah saja nak rap panggil yo! abg aleh! hahahaha

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...