ini post yg ke 851.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

dah dekat 5 tahun saya berblog di blogspot ni. dan entry baru ada 850. punyalah pemalas berblogging. tp ada hati nak ada blog. hahaha

hari ni sembang2 kosong saja. sbb dah lama tak update. saya baru sihat skit, dah byk hari demam, selsema dan batuk. sempatlah MC hari selasa lps gara2 tak larat sgt. hari ni Alhamdulillah selsema dan kurang, batuk je sikit2. doakan saya cpt sembuh.

boringlah dok kat kaunter. hari ni kena jaga kaunter IT dr jam 9 - 11pg, rehat sejam, lps tu kaunter buku pulak dari jam 12 hingga 2.45 ptg. kenapa kena keja time rehat solat jumaat? ohh, library kan buka jgk time solat jumaat, biasanya staff perempuan yg lain ambik duty ni, tp hari ni semua staff pompuan lain ada keja masing2, so saya tolonglah diorang. saya tak boleh la kluar merayap time tgh hari ni, tp saya boleh balik awal sikit. hari2 balik jam 5.30, tp hari ni pukul 4 dah boleh balik. bkn tiap2 minggu, kadang2 saja.

esok pun saya kerja. OT gantikan opismate yg kena balik kampung. tak dptlah bermain dgn anak2 esok. tp takpelah, ahad kan ada lg. OT esok saya boleh gantikan dgn cuti bila2 nanti. kan  best mcm tu.

ok, dah habis kot cerita. kita tamatkan dgn gambar ini.




gelagat Ali yg menyakat kakak. pencil case kakak dia dibuatnya topi.

- pssstt, makcik kyra, itu pencil case spongebob. kekeke

Comments

Anonymous said…
hew3..u know i would read! terperasan namaku diseru! haha
RieNa said…
i tauu..mesti u buka blog i hari2. hahahaha

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...