Monday, 31 December 2012

selamat tinggal 2012. Welcome 2013!

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

setiap tahun pun buat entry yg sama. haha!

apa yg dicapai tahun 2012? entahlah. saya rasa mcm takde apa2. sat nak pikiaq..ermm..haa! saya berjaya menambah aset hidup. tp nanti dah siap semua kita crita lain. buat masa ni kita simpan dulu.

lagi, erm..rasanya takde apa2 kot. sepanjang tahun kerja mcm biasa. cuma dgn anak2 agak mencabar sikit. terutama dgn Ali. dr hujung thn lps sehingga bulan 5, bab mencari pengasuh Ali adalah sgt menguji minda dan fizikal saya. Alhamdulillah, Allah Maha Pengasih. akhirnya masalah selesai jua. setakat ini Ali baik2 sj di bawah jagaan babysitter yg dipanggil mamatok.  moga keadaan akan terus baik sehingga bila2. amin.

lain-lain..ermm..tak dpt nak recall lah. betul,thn ni rasa mcm takde apa2 yg interesting. melainkan anak2. takde percutian yg best2. takde program yg best2. semua biasa2 sj.

tahun 2013 saya bakal berusia 32. iskk..tua dah kan? err..cita2 rasa mcm nak tambah anak lg. tapi, bila mengenangkan yg saya mungkin akan mengidap GDM dan mungkin baby akan jd mcm abg dia Ali dulu, terus rasa itu pudar. serius, saya takut utk menghadapi saat2 itu lg. perit, sgt perit. tak apalah, kita serahkan semuanya pd Allah Taala. Dia Maha Mengetahui apa yg terbaik utk kita.

nawal juga bakal msuk tadika. ummi dia excited. saya target nawal boleh membaca dan menulis dan mengaji tahun ini. amin.

semoga tahun depan akan lebih baik. amin.

selamat datang 2013!!

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...