Wednesday, 28 November 2012

Pengedar Susu Halibs

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

sudah 6 bulan Ali jd pengguna susu Halibs. Alhamdulillah. Ali lebih baik dr dulu. dr segi kesihatan, peel, ragam, dan lain2. mungkin seiring dgn usianya yg semakin meningkat. dari baby, dan kini kanak-kanak.

saya masih lg menjual susu Halibs bg mereka yg berminat. dah alang2 beli untuk Ali, bolehlah sambil2 berniaga. untung tak lah byk mana, tp kepuasan tu yg penting. seronok tgk ramai yg guna produk Muslim. selain beri yg terbaik utk anak2 kita, kita turut sama membantu menjana ekonomi org Islam.

sejak 2 minggu lepas, pengedar saya dah mula iklankan nama dan no telefon saya di page FB Susu Halibs bg memudahkan pelanggan mendapatkan susu ni. sejak itu ramai jugak yg call dan sms saya tanya pasal susu ni. dan susu tak sempat nak simpan stok, cpt je habis. Alhamdulillah. mmg lah saya agak penat terkejar2 hantar susu kat pelanggan, tp rasa puas hati bila pelanggan bg komen positif ttg susu ni. dan kalau stok habis bila pelanggan tanya, saya rasa kecewa dan ralat sgt. saya harap saya lebih efisien bab mengekalkan stok. huhuhu..

ini saya copy dari page susu halibs, bg mereka yg berminat.

Dapatkan dari STOKIS dan PENGEDAR yg sah.

Stokis Susu Halibs Terengganu : (Encik Hakim 019-9992075)
https://www.facebook.com/SusuHalibsTerapiAlQuranStokisTerengganu?fref=ts

Stokis Susu Halibs Kelantan : (Encik Wan - 019-9598480)

Stokis Susu Halibs Pulau Pinang : (Puan Azriena 019-4270618) ---- SAYA LAH TU.

Stokis Susu Halibs Negeri Sembilan : (Puan Rafidah 019-6100942)
http://www.facebook.com/SusuTerapiAlQuranSantapanRohani?fref=pb

Stokis Susu Halibs Johor : (Puan Rafidah 019-6100942)
http://www.facebook.com/pages/Susu-Halibs-Stokis-Johor-Bahru/300289850079901?fref=pb

Stokis Susu Halibs Perak : (Puan Liyana 014-7314807)
http://www.facebook.com/StokisSusuHalibsPerak?fref=pb

Stokis Susu Halibs Selangor : (Puan Juraini 017-6461917)
http://www.facebook.com/SusuHalibsStokisSelangor?fref=pb

Stokis Susu Halibs Pahang :
(Puan Zarina / Dr. Wahid 012-9007407)
http://www.facebook.com/StokisSusuHalibsPahang?fref=pb



5 comments:

ini aku said...

salam..kak rina...camne nk jadi pengedar susu ni...

RieNa said...

azah eh? azah pm hanim,pemilik page susu halibs terapi al-quran dlm FB tu. mungkin dia boleh tolong. k riena pun amik stok dgn dia. beli byk dptlah harga murah. mcm tu je. kena kluar modal lah sikit.

miera said...

Salam..kak kt penang area mn ye?

RieNa said...

kat area ptg pauh, sbrg jaya, kepala batas dan kubang semang.

nabila said...

Salam..kak rina..mcm mne nk jd p'edar susu halib ni

Related Posts with Thumbnails