Monday, 15 October 2012

Tips jaga perut.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

saya follow @fedtriyahya kat twitter. bagus fedtri ni, setiap twit dia berfaedah. tak sia2 follow dia. byk ilmu, peringatan dan pengajaran.

disebabkan saya tgh jaga pemakanan saya sekarang, ini ada beberapa tips dr fedtri yg boleh kita sama2 amalkan.







ok, selamat beramal. tips dr Nabi SAW : makan bila lapar, berhenti sebelum kenyang.  :)

2 comments:

kinna said...

febret ai adalah ayaq ais. begitu jugak laki ai..tu sbb kami berdua membesar bagai johan...

RieNa said...

ais mmg sedap. tp sedapnya mudarat. kita ja yg tak mau terima kenyataan tu. hahaha

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...