Cerita Seram

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...


saya ni boleh dikatakan agak berani. walaupun tahap berani tu adalah takut tgk cerita seram (hahaha), tp berani tahap boleh pegi toilet sorg2 takyah teman. haa..amacam,berani tak?? ok,ok..sebenarnya saya ni penakut jgkk..

nak dijadikan cerita, baru2 ni berlaku lah kejadian misteri di tempat kerja saya. saya malas nak tulis, boleh tak baca kat entry kak ida officemate saya je. hehe dasar pemalas saya ni.

seram 1.
seram 2.
seram 3.

amacam? seram tak? hhiiiiii.. tak kena kat kita takpelah. tp utk org yg melaluinya? sampai demam2 kak ida tu. saya sendiri tgk dlm CCTV tu, mcm ada benda bergerak di celahan rak buku. nak kata org, mmg mustahil sbb time tu mmg takde students atau staff lain kat atas.  nak kata binatang, haihh..mmg tak lah kan. bayang2? byg2 apa? eiiii mmg scary...

sekarang ni kalau kena keja shft ptg ( 1 ptg - 10 mlm), mmg tak suka lah. tp nak buat mcmana. dah namanya kerja kan..

semoga benda2 ni cpt2 berlalu. tak larat nak melalui trauma ni.

gambar ihsan dr pakcik Google. bukan kat library saya ni. hehehe

Comments

Kniedaz said…
Hahaha.....kida pun fobia nak keje malam tapi insya allah takdak apa kot...kebetulan plak malam tu ble terserempak hehe
RieNa said…
insyaallah, takdak apa. jgnlah dia kacau kita lg.. :)
Z@i Z@mR33 said…
tmpt keja kami pon ada...kt building lama pstu bl pindah p building br dia ikut skali dgn mesin...bdk2 keja mlm dok dgq dia ngilai plak kt building br
RieNa said…
uwaaa..dia dok dlm mesin ka..?takutnyaaaa..

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...