Thursday, 5 July 2012

tak abis2 angry bird.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

budak2 skrg, mana main brick game. depa main angry bird.
samalah mcm nawal. semua nak angry bird. beg. kasut. baju.
dan baru2 ni, birthday dia, pun dia request nak kek angry bird. beberapa minggu sblm birthday dah mintak. pastu hari2 dok mintak nk mkn kek angry bird.  isk isk isk.

takpalah, kita cuba tunaikan.

 nawal dgn basikal baru hadiah dr ayahngah dan ayah cik, bapa2 saudaranya.

nahh..kek angry bird,choc moist, tak sempat nak tempah kat sapa2 beli kat damiral je. gara2 nawal masuk hosp.

 dgn tokma. nawal dah comot dgn krim kek.


yeah, happy birthday sayang.

buat mkn2 kat umah ma, dgn keluarga terdekat sj, ummi tak larat nak masak byk2 buat besaq2.

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...