Thursday, 2 February 2012

sebuk.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

saya ni biasa lapang-lapang, senggang-senggang,lengang-lengang..biasalah, pembantu perpustakaan je.

tp sehari dua nih tetiba jd busy. tak cukup masa plak.

- dilantik jd ketua KIK library. depa ni mmg tak patut. ni namanya nak naya aku. susah gila tugas ni!
- weekend ni ada meeting Alumni Irshad. sbg setiausaha, byk benda nak setel. saya harap semuanya berjln lancar dan kehadiran lebih baik dr thn lepas.
- kereta rosak tak baik2 lagi. terima kasih Mijah kerana pinjamkan keretamu. jasamu dikenang. (mujur ada adik beradik ramai bleh tumpang bila susah)
-awal bln byk benda nak buat. statistik lah, documentation lah. aiyak~! tu baru kerja library,belum jd pen pengarah Lembaga Peperiksaan Malaysia lg. (excuse me, kakak!) Huhuhu.

bertenang riena. u can do it~!

p/s :  rasa lega yg amat, bila permohonan nak sambung belajar, ditolak. gila, org rasa sedih bila gagal, yg aku happy plak. nampak sgt tak ready jd student blk. hahaha



4 comments:

Nazz@Purple said...

bsar pangkat..besar lagi la tanggungjawap dan tugas..

RieNa said...

betul. itu yg takut.

M.A.M.A S.O.F.E.A said...

tahniah..bila lg na. nak g-pang hahahha

eh, apply mana? jangan tggu lama2 na, nanti lg lama lg rasa malas..:)

knp ditolak?

RieNa said...

tak larat la nk gpang2 ni. rasa mcm x sesuai dgn umoq. haha

apply uitm, ntah kenapa ditolak. dia x ckp.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...