Tuesday, 16 August 2011

16 ramadan 1432H - saya baik2 saja.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Alhamdulillah, dah 16 ramadhan pun. saya pun dah masuk 4 hari berpuasa. Utk rekod peribadi, 12 hari kena ganti puasa. fuhh! lap peluh di dahi.
hari ni masuk 37 hari berpantang. saya dan baby alhamdulillah. baik2 adanya. makin sihat,makin cergas. (kalau ajak p shopping baju raya pun ok je nih.haha)

Ali Nufail sihat. minum susu pun byk. alhamdulillah, setakat ni dia masih fully bf. dlm sehari ada lah sekali 2 saya train dia minum guna botol, sbg persediaan awal sebelum saya masuk kerja nanti. susu pun alhamdulillah, rezeki anak. tak mcm masa menyusu nawal dulu. silap saya yg stop menyusu masa nawal kena jaundice. berat Ali pun dah 4kg skrg.alhamdulillah.


tak sabar nak habis pantang. tak sabar nak blk rumah lahar yooi. nak raya dah ni. byk yg tak buat lg. rasa mcm tak nak buat apa2, nak berkepit je dgn anak-anak. aci tak? hhahaha!

selamat menjalani ibadah puasa. semoga ketaqwaan kita makin bertambah hendaknya..amin!

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...