Monday, 14 March 2011

Allah Maha Pelindung.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...


saya tak marah org yg tumpahkan aiskrim tu.
saya cuma terkilan sbb jalan tak pandang bwh.
pandang terus ke depan je.

kakak called saya 10 saat lps saya post status ni di FB, kesian dia, risau benar kat saya.
terima kasih kakak, i really luv u..

esok pagi saya pi scan. nak pi mlm ni tak boleh, saya kerja sampai pukul 10 mlm.
doakan baby dan saya sejahtera. amin.

"Wahai anak, kuatkan lah diri mu seperti mana kamu kuat ketika temankan ummi di Tanah Suci dulu..."

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...