Tuesday, 21 September 2010

Wajah kesayangan hamba


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

entry ini akan dipenuhi muka Nawal. sebagai pengubat rindu saya.


terima kasih utk Syaza aka Kak Nik yg snap all the pics.
ini senyum sweet.



ini senyum tersipu2 namanya.
ini senyum senget.
ini muka geram. tgn tu sedang mencubit kak nik.



ini muka biasa/selamba.
hmm..ini tgh mkn apa nih?
ini  hidung kembang.
tgk apa tuh?
hah, ini betul2 intro nangis nih.
"dollly,dolly kata..?" - "aaaaa!!!" - mcm iklan Colgate.
bajet comel lah tu.
 and the last one - dah bosan k nik asyik amik gambar dia.

khamis ni, 23/9/2010 - Aisyah Nawal genap 15 bulan. dia makin keletah. makin lasak. makin bijak. makin adorable. makin menghiburkan. makin memenatkan. dan dia tak pernah berhenti membuatkan saya bahagia.

terima kasih Ya Allah. atas anugerah ini. 
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

7 comments:

iem said...

comel nawal..dah besar nampak..pandai posing eik..

RieNa said...

hehe. ni candid je. nawal tak pandai posing lg. selalu lps flash baru dia senyum. haha

faraZara said...

Mesra camera dah pun. Dari kecik apakk(tiru Nawal) dok tgkap gambaq Nawal. Nawal dah biasa pun hehehe

RieNa said...

hei, ummi lah. bkn apakk! hahaha

enjelinajolipit said...

sudah jelita mcm aunti jelina.

go nawal go!!


labuh rantai naaa

RieNa said...

ye ke jelita mcm aunty jelina??wahhh!

kinna said...

wah..mcm2 gaya cik nawal kita neh..sakan sungguh..

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...