Wednesday, 4 August 2010

ok, blog nawal dah siap.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

saya dah siapkan blog nawal, khas utk join contest. dah tak nak serabutkan dlm blog saya.

tp kan, bila kita kosentret buat entry utk contest, nak buat entry mcm biasa dah rasa malas dan takda idea. ini bahaya ni.

anyway, ini blog nawal tu. http://aisyahnawal.blogspot.com

sorry kak long, tema blog kaler pink lah. itu e yg comel pun. hehehe

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...