menanti bulan mengambang.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

menanti bulan mengambang.
pd hari ke 29.
kalau masuk hari 32 dan seterusnya bulan masih tak mengambang.
kerisauan akan menjelma.
abislahhh~!!!!


suspen biasa utk ibu yg anaknya masih tak cukup 2 tahun, beranak operate plak tu, nak p haji plak lg. aduhaii..Allah Maha Mengetahui setiap sesuatu.

Comments

enjelinajolipit said…
buat mcm erra bawak engku alisya p mekah
RieNa said…
jelina, tp apa kaitannya dgn bulan mengambang?huhu

erra dia ikat anak dia kat kaki kan. mujur anak dia dgq kata.
Thara said…
haa? apa kaitan anak tak cukup 2 tahun dgn operate? tak paham entry kak riena kalini. ke mmg takmau org paham? :P
RieNa said…
hahaah! tiqah..tiqah.
meh nak explain.

kan kak rina risau, period tak dtg lg.
kan risau takut terpregnant.
kan nawal baru 14 bln,kecik lg.
lgpun,kan kak riena bersalin operate, kena tunggu 2 yr n above kalau nak pregnant lg. takut luka kat perut tak sembuh sepenuhnya.

dan kalau terpregnant, k riena kena tangguh pegi haji thn ni.

ok, paham dah? ;)
Ummu afif said…
Berdoa yang terbaik.. ikhtiar juga perlu..

Allah Maha Mengetahui..
Thara said…
oooh now it all makes sense. itu ke bulan mengambang kak riena? hahaha. nak tunggu aunt flow dtg jumpa kak riena la ni eh. hehe. takpe takpe, mcm the commentor atas ni ckp, allah yang maha mengetahui. apa2 jadik, he knows better. :)

ps : buat lah UPT!
RieNa said…
tiqah,apa???UPT?? oh noooo!!!
ya, He knows best.

commentor atas ni, kakak kak riena. :) kakak terbaik i've ever had.

dan bulan masih belum mengambang..T_T
MyzwaR said…
laa.. kira aku ni jenis make sense & faham gak la yer.. sekali baca terus faham... kekeee...

anyway, bab2 operate tu x yah risau la.. kak ipar aku yg deliver kembaq April 2009 operate dah pun deliver lg sorg anak dia Aug 2010 operate.. so, dunt worry about that..

pasal haji tu insyaAllah.. doakan yg terbaik.. Allah knows the best!!!
kinna said…
takyah risau la k riena..kazen saya pon peknen selang setaun (operate dua2). alhamdullillah rezki lebih.
nawal dah 14 bulan kira ok la nk dpt adik. zulfa dl 10bln sy terpregnant :)

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...