Friday, 9 July 2010

WC Final - nak kasik chance ke tidak?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

saya tak pernah crita pasal bola dlm blog ni kan? walaupun org lain semua demam bola.
dah tak minat, tp ada lah update skit2 dr bebudak opis ni esp ubi dgn fendy, dorang ni bola mania lah.

pagi td, encik suami sudah menyuarakan isi hati nya,

"nanti final abg nak pi tgk bola rumah Jat boleh tak?" dgn muka paling kesian mintak simpati.

"ermmm...kan RTM tayang jgk, perlu ka kena p tgk rumah jat?"

"tgk sorg2 mana best, satgi abg bising2 ayg dgn nawal takleh tidoq pulak.abg takmau p tgk kat kedai mamak, tak best nanti gaduh. alaa..lagipun rumah jat dekat ja.."

"lagipun bola world cup kali ni abg tak tgk sgt pun, yg final ni ja abg nak tgk..." muka kesian tak bleh tahan..

kalian rasa, saya perlu bagi ke tidak..??

hehehehehe

2 comments:

elmo chemo said...

eh mesti la kena bagi. jadi bujang satu malam je kak..hehehe

shaliza said...

Salam
ala bagi je chance...bukan selalu pun.
Tapi mmg kalu dia tengok kat umah mesti tak syok...kalau ngn member leh borak lagi pun kita leh tido ngn aman....huhu

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...