tumpang gembira

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

sungguh, saya yg happy gila2 bila dpt tahu member sepejabat pregnant.
kembar tau~!!!
tahniah kak ida!
semoga kak ida dan baby2 sejahtera. amin.

mempunyai anak kembar..
hmm..tentu besar cabarannya.
kalau sorang pun dah penat termengah. apatah lg dua.
tapi Allah Maha Mengetahui.
Dia tahu ibu bapa anak2 kembar itu mampu utk menggalas tanggungjawab.

heh, tak sabar tunggu bln 2 tahun dpn.
mahu berkenalan dgn anak2 kak ida. ahaks!!


kak ida, bygkan 7 bln dr sekarang mcm mana rupanya..? ;)

Comments

Thara said…
very nice! :D kakak ipar tiqah pon skarang dok pregnant 8 bulan, kembar. sepasang pulak tu, sorang girl, sorang boy! rezeki kan! alhamdulillah :)

tapi dugaan utk dia dgn suami lagi besa. psl on top of the twins, derang dah mmg ada 2 org anak dah lagi. sorang laki, sorang pompuan juge. dua2 budak2 lagi. yang laki baru 4 tahun. yang pompuan, baru 1 tahun 4 bulan. yang twins nya, due bulan depan, nak raya. maid pulak dah nak benti dlm masa tdekat! sighs. kesian betol. moga2 Allah permudahkan lah urusan derang. tapi mcm kak riena ckp lah, Allah takkan kasik dugaan kalau Dia tahu hamba dia takkan dpt menanggung kan.
RieNa said…
wah, bakal dpt anak sedara kembar lah! seronoknya!

mak aii, besarnya dugaan utk kakak ipar tiqah tu. tp percayalah, Allah akan permudahkan urusan dorang nanti.insya-allah.

hm, tiqah boleh tlg jg anak pompuan dia. eheh!

dgr ramai org get pregnant this year, how i wish my bestfriend aka ur sister pun termasuk dlm ramai2 tu jgk. :( Moga Allah kurniakan apa yg diimpikannya.amin.

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...