Saturday, 17 July 2010

Abu Ada Ayam - Part II

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...


Rentetan dari hadiah acik kinah hari tu, sekarang ni lagu peberet Nawal ialah abu ada ayam (selain lagu hoki chokki...)
kalau mula2 dulu nawal mcm pelik2 je, tak excited sgt, tp skrg ni dia dah pandai goyang2, dah mula ikut vocab dlm lagu tu.
ummi pasangkan vcd ni bukan setiap hari, seminggu ada la dlm 3-4 kali saja. supaya nawal tak bosan.
sbb ummi belum tunjukkan flashcard lagi, ummi cuma perdengarkan lagu tu supaya nawal terbiasa.




bagus betul vcd ni. siapa berminat boleh order dari adikbijak.com. (kan kinah?)

best kan? saya pun dah biasa dgn irama ni. hari2 nyanyi. haha!

1 comment:

kinna said...

mmg best adikbijak, tp anak sy tak tgk pon cd tu (sbb maknye mls buka..huhu)

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...