Video - Nawal dan rumput tak abis2.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

video

tgk lah nawal yg takut nak merangkak atas rumput.

ok, dia kuat jeles skrg. pantang saya peluk sapa2, mulalah dia nak lepuk @ cakar org tu.

kecik2 dah ada perasaan jeles. haih~!

Comments

Thara said…
eh mcm best je tempat tu? berangin gila! nak pi jugak pls! :D
RieNa said…
mengkuang dam. popular kat bm ni,tempat org joging pg2,org buat photoshoot org kawen,tmpt dating,bdk2 bg mkn ikan.

a'ah,kemarin berangin sbb nak ujan kot.
elmo chemo said…
gelihati tengok nawal. hehe

suka tgk part abg cik kiss nawal. comel budak berdua ni.

Popular posts from this blog

Derita sakit gigi.

:: perihal susu ::

Salam Terakhir ...