Thursday, 17 June 2010

Video - Nawal dan rumput tak abis2.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

video

tgk lah nawal yg takut nak merangkak atas rumput.

ok, dia kuat jeles skrg. pantang saya peluk sapa2, mulalah dia nak lepuk @ cakar org tu.

kecik2 dah ada perasaan jeles. haih~!

3 comments:

Thara said...

eh mcm best je tempat tu? berangin gila! nak pi jugak pls! :D

RieNa said...

mengkuang dam. popular kat bm ni,tempat org joging pg2,org buat photoshoot org kawen,tmpt dating,bdk2 bg mkn ikan.

a'ah,kemarin berangin sbb nak ujan kot.

elmo chemo said...

gelihati tengok nawal. hehe

suka tgk part abg cik kiss nawal. comel budak berdua ni.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...