Monday, 21 June 2010

Template baru

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

syok ah blogspot skrg. ada layout cantik2. kelabu mata masa nak pilih.

dah puas godek2, maka terhasillah layout begini. taktaulah buruk ke elok.
kesian kak long penat lelah dia edit blog saya hari tu.

takapa2, kalau dah jemu nanti kita tukar lain. :)

8 comments:

kinna said...

biru sgt la..cuba k riena try uat 3template/column plak.. :)

Kniedaz said...

wah..birunya macam air laut & langit

RieNa said...
This comment has been removed by the author.
RieNa said...

biru tu mmg trademark blog nih. dah try buat kaler lain rasa cam tak kena sj.

kinah : dah try buat 3 column. nampak semak. :)

Thara said...

personally, tiqah suka yang lama punye layout lagi! cleaner, and neater! ;)

RieNa said...

waaa~!! dah tak leh patah blk mcm lama punya..!!

anyway. try nk bg kemas lg tak nak serabut sgt. balik2 putih biru jgk menjadi pilihan. hua hua hua

The Hetzel said...

calming nyaa background u!! tp i suka gak layout lama.. ceria. oh btw, d ans for d quiz is out!

RieNa said...

alamak. akak salah teka lah Hetzel!

huhu,layout lama dah takleh buat dah.uwa uwa uwa

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...