Friday, 11 June 2010

Tag yg nampak senang tp susah

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...


pagi2 sudah kena tag sama  Hetzel. saya suka saja.
Mujur kena tag no. 3. simple saja.
takpa, tag ialah penghubung silaturrahim. hehehehe


1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
:: rasa nak balik sbb pg td nawal menangis masa saya tinggalkan dia.

2) apakah nama samaran you all?
:: biskutmeri.

3) berikan 3 orang you all syg:
:: family kecik, family besar,kawan2.

4) panggilan untuk si dia:
:: abang

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa:
:: Toyota Rush pls. tapi kalau dpt Blackberry pun takpe. kalau E72 pun ok. kalau percutian ke Sabah pun takpe jugak.hahaha. gila punya demand. mau garu kepala abg aleh kalau baca ni.
(saya tak mintak emas berlian pun kan?isk, tak normal ke aku nih?hahaha)

6) blog mana yang you all suka visit:
:: blog Azzam Supardi. sbb dia kelakar gile.tp dah lama dia tak update. mana dia hah??
banyak lg yg saya suka. kebanyakan yg dlm bloglist dan dlm bookmarks mozilla.

7) tag kan kepada 15 org blogger yang you all rasa menarik:
::  hmmm..mari lah kita letak nama :

errr..5 je boleh tak. takut nak tag org.nanti org tak sudi. heheheh

sapa rajin boleh buat.

terima kasih.


3 comments:

Kniedaz said...

haha..kida tambah satu lagi tag..hadiah sebelum cuti balik kampung hehe

kinna said...

aiyo..org 1st kena tag..k riena, ni 1st time sy kena tag,tau..huhu

RieNa said...

kida : isk isk isk. tgh pulun buat nih. hehehe

kinah ; ye ke? ohohoho sila sila. takpa lps ni k riena bg lagi.hahahaha

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...