Friday, 11 June 2010

Tag Wallet

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

dok jalan2 blog org lain, ramai dah yg kena buat tag wallet ni. dok ingat "aku tak kena lagi,selamattt..."
rupa-rupanya,kena jugak..
K Ida ni saja tau. nak pekena riena sblm blk bercuti.
takpa,takpa. ai pun nak tayang purse baru ai..kuang kuang kuang..


 Rules :

1. Snap the picture both inner and outer of the wallet


outer

inner.


2. Introduce your wallet brand, price and where you buy

jenama Imperial Horse, biasa2 saja. beli masa balik kelate hari tu. kat pengkalan kubor. sah2 laa Siam punya. haha. ai tak kisah, janji elok. lgpun bkn ai yg bayar. laki ai yg baik hati yg belanja. (ai kan isteri yg tak suka menyusahkan suami.percayalah.). kan ai pernah bgtau yg purse ai dah koyak?purse ni best sbb senang nak cuci kalau kotor,bleh lap saja. tp leceh skit sbb besar.
3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)


gambar dgn suami zaman muda-muda.

mykid Nawal, ic saya, kad kedai brg baby, kad mesra, kad bank yg takda duit dah.huhuhu

kad HPA abg aleh dan mak, dan lesen saya.

segala kad2 klinik.

 duit ringgit lama dan zikir harian (dapat masa kenduri member sekolah, Sany. baguihla sapa buat zikir camni. boleh buat pedoman.)

4. Snap a picture of you with your wallet



tuan purse mengada-ngada nak tutup2 muka konon.mcm lah org tak kenal. hahahaha

5. Tag 5 person

hmm.. ai nak tgk apa yg dlm wallet/purse dorang nih. watch out!

Myzwar (blog dia dah bersawang. nak suruh update skit.)
Kak Long Ipah (dia takde wallet,dia buh dlm beg plastik je.wakakakaka!)

okeyy, siap suda~!!

4 comments:

p.i.n.a.t. said...

aiseyy..beg plastik pon kna wat tag jgk ke?hahaha

RieNa said...

kena jgk. amiklah gambar beg plastik tuh. hohohoh

Kniedaz said...

buh dalam beg plastik? biar betol

elmo chemo said...

akak sje je nak buat suspen letak name sy bwh skali kan! hehe.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...