Thursday, 10 June 2010

baik-baik saja..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

3 hari ni crita pasal abg man je kan. takpalah, kasik can kat dia.
abg man dah balik dr hosp ptg semalam. ada kat rumah dah.
pembalut di kepala dah dibuka. dia kena rehat banyak. tp dok lasak, buas mcm biasa jgk.
tak reti dok diam.
pastu mulalah mengadu badan lenguh2, nak demam, kepala pening. org suruh baring tgk tv je degil. nak jugak melompat2, berjalan ke sana ke mari. haih, susah ckp dgn org tua umo 43 thn ni.

(dia marah misi kat hosp tulis umo dia 43, dia kata dia baru 34. chaittt, perasan betul!)


ini lah bekas jahitan tu. semua sekali 9 jarum sebenarnya. salah info. hehe
dan dia terjatuh ldr ketinggian lebih kurang 11 kaki.
(tinggi tu~!!)
muka org sakit tp kena paksa senyum. hahaha
abg man mungkin bercuti lagi 3-4 hari kot. masih belum sihat sepenuhnya. semalam tuan rumah yg dia sedang buat tu datang ziarah. taktau lah dia mintak MC ke tidak dgn tuan rumah tu.


dan sebagai selingan. terimalah wajah montel anak Jijie (sepupu saya)

widad dah dkt 3 bln, berat masa 2 bulan ialah 6 kg. makk aii..
(Nawal dah tido time Widad dtg umah, kalau tak musti dah kena penyek dgn nawal.)

Widad tu maknanya cinta, kasih sayang dan cita-cita - Mama Widad

~ kami montel. hehehehehe ~

sekian.

4 comments:

Thara said...

ya allah comelsnyaaaa baby widad niiiii! geram gilaaaaa tengok! :D widad tu maksudnya apa kak riena?

RieNa said...

Widad ; kasih syg, cinta, cita-cita.

abg2nya nama : Anas, Muaz dan Ziyad. Simple n sweet,kan??

mama dorang terer bahasa arab.nama anak2 pun sweet je.

elmo chemo said...

gebu nyaaa widad!!!

RieNa said...

mcm nak geget~! kan kan?

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...