Tuesday, 11 May 2010

takkk sabarrr...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

15/5 - tak berapa hari je lg..sabtu ni je..tak sabarnyaaa...

even abg aleh pun tak sabar, dari minggu lepas tanya, "jadi ke sabtu nih?jgn tak jd..tak sabar sgt nih.."
1st time jugak nak bawak nawal main air. selama ini tak pernah lg bawa dia ke pantai atau sungai atau air terjun atau yg sewaktu dgnnya.

Family Day Perpustakaan UiTMPP 2010
Lost World of Tambun
15/5/2010
10 am- 7 pm.













 (gambar ehsan En Google. next week kita letak yg kita ambik sendiri.yeay!)

ada sapa2 yang pernah pegi sini? any comments?

8 comments:

s.c.h.u.l.t said...

tak pernah pergi tapi teringin. hoho.

selamat bergembira! (eceh skema btol ucapan) :D

p/s: gambar nawal dekat bawah sekali tu sangat comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! ;)

RieNa said...

pegi lah nanti. ajak family. tp eh nanti tunggu akak buat review dulu.cewah~!

p/s : nawal kate terima kaseyy!!

elmo chemo said...

mcm seronok je. dya plak yg rasa tak sbr2 ni.

RieNa said...

lg2 akak, mmg tak sabar sgt. :D

Syud Ridzuan said...

along br je pegi haritu!!
well, xde la br mane. hehe. bulan 1 :)
best la, x ramai orang. tp kalau nk bawak nawal mandi, ade tempat budak2 :) hehe

heee..mase along aritu, kitorg pagi mandi puas2 (and kitorg la org pertama masuk lost world. bukak pintu terus masuk! hehe) and then masa zohor kelua, makan n solat, pastu smbg petting zoo smpai ptg :)

ade monyet situ name die hemsem. hehe. sangat manja :)


have fun cik riena! :)

RieNa said...

wah.. good comments!!
ini yg buat lg tak sabar ni.

tgk dlm pamplet,tmpat mandi utk baby pun ada. so excited!

a'ah, nak masuk petting zoo, tiger valley,nk tgk tiger show.

monyet nama hemsem??ok, nanti acik kem salam awak kat dia. hohohoho!

M.A.M.A S.O.F.E.A said...

Salam..Na, tak penah pun lagi pi sini.Padahal setiap kali balik sure lalu sini..heheeh

Nanti nak bawak Nina & fendy la..

Minggu ni orang kursus jugak..tapi kat nun jauh sana, pulau langkawi..heheh

last pegi time form 3 ...na pun ada time tu..:)

Ni kursus team building, mau nak kena jump2 dlm laut..huhu..

Have a nice day there..

RieNa said...

syoknya nk p langkawi!!

ya lah kan, teringat masa dok pantai chenang dgn budak2 3ir. hehehe

riena last p thn 2007 dgn kakak sefamily.
ni depa kata family day thn dpn nk p Langkawi plak. entahla jd ke idak.

selamat membina pasukan!!

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...