Saturday, 15 May 2010

tag edisi hari sabtu

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

oh, hari ni ai pegi Ipoh, main air di Lost World of Tambun. doakan kami sejahtera.

jadik saya buat tag ni utk penyeri blog.


saya di beri tag ini oleh kwn skolah saya Cik Zai . terima kasih zai!!

kena jwb soalan. takpe, saya mmg suka.hehehe

1)ape yang bermain dlm fikiran kamu skrg....
   tak sabar tunggu sabtu.

2)nama samaran kamu....
  biskutmeri

3)berikan 3 org yang kamu sayang...
ma, nawal, abg aleh

4)panggilan utk si dia...
 abang...

 5)hadiah yang korang impikan dari orang tersayang...
toyota rush hehe. tak2, dpt blackberry @ iphone pun dah ok. (amboii!!)

6)blog mane yang korang suka follow...
blog yg tak serabut kepala bila baca.

7)bg award ni kat 15 blogger lain....
mak aii..ramainya..ok, sapa yg follow saya bleh ambil awrd dan jwb soalan nih. :)

No comments:

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...