Wednesday, 26 May 2010

Tag dari JPJ. hahaha

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

curik tag dr cik mar yg comel. sbb bosan tak ada kerja.

 1. Adakah anda mempunyai lesen memandu
  :: musti lah. lesen saya tamat pd 13/8/10 - just to remind myself.

2. Berapa lamakah pengalaman memandu anda
  :: start dpt lesen bila ye? nak kena check dgn Ilyia ni (sbb amik lesen sama2 dgn dia kat UKM dulu). saya mula memandu bila nak ambik lesen. dah 8-9 thn mcm tu kot.


3. Pengalaman pahit ketika memandu
 :: bila accident. ketar lutut aii..mujur tak teruk.
 
4. Pengalaman manis ketika memandu
:: sejak ada nawal sbg co-pilot saya, setiap kali memandu adalah sgt sweet. bila dia membebel2 
   time saya memandu. sweet ohh~!!
 
5. 3 tabiat ketika memandu
   1. tak suka pakai seatbelt. nampak polis/JPJ baru kelam kabut.hehe
   2. kalau pasang radio mesti nak kuat2. ada anak je jd behave sikit.
   3. pegang stereng sebelah tgn. mcm lah hebat sgt.piirah!
 
6. 3 pantang time memandu
   1. pemandu lembab tp duduk lane kanan.
    2. memandu sambil bercinta. bwk kereta mcm siput. benci tau~!
   3. dok ikut belakang kereta saya rapat2. bg can suh potong tak nak plak. tak suka betul!
 
7. Pernah terlibat dengan kemalangan?
  Pernah. berundur tak tgk belakang. hentam kereta waja org. masa tu baru sebulan dpt  
  lesen.lagi, terlanggar couple yg naik moto takda lampu.mlm gelap dgn hujan lg manalah ai  
  nampak. pdn muka dia. mujur tak cedera parah.
 
8. Mereka yang bertuah di tag.
barang siapa yg bosan tak ada kerja tp ada lesen memandu, tlg jwb tag ni. :)
 

2 comments:

MarlissaMusa said...

hi dear :)
lorsss..dari ukm eh? sama la kita..salam kenal ye :)

RieNa said...

iye, dr ukm grad thn 2005 :)

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...