Monday, 17 May 2010

LWOT Part 1

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Lost World of Tambun, Ipoh.
Kami bertolak jam 8 pg dan sampai jam 10.30 pg.
masuk dlm jam 11 terus mandi.
telematch jam 12.30 main 2 game.
makan tengahari.
sambung mandi lagi.
kemudian saya main permainan yg ada, seronok walaupun pening nak muntah.

naik tren pusing lwot.
tgk pertunjukan harimau.
tgk binatang di petting zoo.
naik gelongsor air tu, 1st time, seronok tp takut giler! terjerit2 dlm terowong air tu.

konklusi ; sgt fun kalau anak dah besar sikit. atau takyah bwk budak kecik langsung. mujur ada ma yg volunteer nak tgk nawal.

ini gambar dari kamera saya sj. :


 
Fokus pd tulisan di baju nawal. poyo je mom nawal. hahaha
baju online dari kwn saya As. lama dah beli tp baru pakai..

 
Nawal yg suka sungguh main air. kita je yg takut dia demam.

ayah cik nawal yg baik hati.

ini food court yg ada dlm tu.

pasangan montel abad ini.
binatang ni lah yg buat saya pening tp fun!
yg ni pun naik jugak dan pening jgk.
ini sesuai untuk kanak-kanak dan mak kanak-kanak.

nawal yg lena keletihan.
sekeluarga. kalau ada semua kan lg best.
nawal yg ceria.
tgk lah gigi dia.
atas train.
tiger atau kucing besar - kata ayah kpd nawal.

dlm perjalanan pulang, nawal hanya tidur. lega betul ummi. Alhamdulillah, nawal ok je, tak demam. bolehlah pegi mandi kolam lagi!

nantikan gambar dr kamera canggih episod seterusnya.

4 comments:

p.i.n.a.t. said...

comeeeeeeeeel je nawal dok celah tokma ngn ayh cik...hahaa

RieNa said...

dia nak dok celah tu. biaq p dia.mujuq tak terpenyek.

Ummu afif said...

Adik ili dgn abang cik nak ikut jugaaaaa.... lain kali kita gi lagi ramai2 ya..... jelousnya..

Anonymous said...

a'ah, nanti kita janji jumpa kat sana.ibu mai dr bangi nawal mai dr penang. best best!!

- nawal

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...