Friday, 7 May 2010

hari ini hari happy

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

org lain yang dapat baby, ai yang hepi. ('',)

serius, saya hepi.

Chika, blogger yg saya syg dah selamat bersalin.Alhamdulillah.
Leen, kwn sekolah saya pun dah selamat bersalin baby girl. Alhamdulillah.

seronoknya dapat baby..

tak sabar tunggu 2 tahun. rasa mcm nak baby lg. ngeh ngeh ngeh

hari ni ada majlis bacaan yasin dan sambutan hari lahir staf library utk bulan April dan Mei. maksudnya, termasuk saya lah.

makanan banyakkk, tu kat pantry berlambak lg. depa ni dah termengah2 nak habiskan.

ini kek nya. kak Ita buat. nampak sedap, dan ternyata mmg sedap.


Fawwaz amik gambar,huh, tak cantik.
saya suka potong kek, walaupun tak suka mkn kek coklat.


 trima kasih kak ida suapkan ai. hehehe

ok, itu saja. sekian.


No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...