Friday, 16 April 2010

Tag 5-FIVE-KHAMSAH

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

udah2 lah tgk gambar baby tu, sadis menyayat hati betul. moga pelakunya insaf.

ok, terima kaseh kakak ida sbb bg award teddy bear yg comels ni. riena kan mmg suka kena tag. ngee~!!


Sekarang kita tengok syarat-syarat nak dapat bear comel seperti di atas.
Syarat-syaratnya:

:: Copy award ni macam dapat Grammy Award. - siap.
:: Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni. - saya panggil dia kida.hehe
:: Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH - (tp pasaipa k ida punya tajuk takde pun?haa..haaa..)

1- FIVE name that people call you
     1. riena
     2. ummi
     3. achik
     4. na
     5. maksu

2- FIVE important dates in your life
    1. 3/1/07 - start keja gomen.
    2. 17/5 - hubby's bday
    3. 25/8 - ma's bday
    4. 23/6 - nawal's bday
    5. 23/5 - anniversary


3- FIVE things that you done yesterday
    1. makan
     2.  tidor.
     3. jamban
     4. driving
     5. masak nasik :)

4- FIVE ways to be happy
   1. main dgn anak
   2. tidor
   3. jalan2 dgn ma
   4. makan :)
   5. tgk org bahagia, dgn sendirinya akan rasa bahagia. :)

 5- FIVE favourite movies
  1. Pirates of carribean 1,2,
  2. shrek 1,2
  3. kuch2 hota hai
  4. pretty woman
  5. seniman bujang lapuk.

6- FIVE favourite hobbies
    1. reading
     2. movies
     3. surfing
    4.  reading
    5. reading (saya mmg takde hobi lain, saya mmg suka membaca)

7- FIVE favourite people
   1. ma, ayah
   2. suami, anak
   3.  adik beradik
   4. anak2 saudara
   5. kawan2

8- FIVE favourite places for vacation
   1. rumah kakak @ bangi
   2.  balik kg @ kelantan
  3.  laut / pantai
  4. tanah tinggi
  5. oversea, pls!

9- FIVE reasons you answers the survey
  1. menghargai org yg menge'tag'
   2.  mmg suka buat tag.
   3. rehat jumaat yg panjang takde buat apa.
  4.  abihkan masa.
  5. praktis menaip.hahaha

10- FIVE persons to tag  
 1. kakak ita yg comel pandai buat kek.
 2. kak long yang suka penyek nawal
 3. org yg baca tag ni sampai abih.
 4.  org yg suka baca blog saya.
 5. org yg mkn tgn kanan.
(nampaknya mcm semua yg baca ni kena buat.hahaha)

takpa,takpa, dah buat bgtau saya ya. bolehlah baca yg kalian pulak. :) 




1 comment:

Kniedaz said...

ahaha..dah baca riena punya "5"

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...