Thursday, 29 April 2010

hilang!!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

tgh sedih ni. takut pun ada jugak..


handphone kesayangan yang dihadiahkan suami thn lepas hilang..
terjatuh masa naik moto td agaknya..

saya letak dlm poket jaket, lps tu lalu di jalan yang tgh dibaiki. naik motor dah mcm naik kuda td.
rasanya jatuh kat situ lah..

abislah tepon kesayangan ai..huwaaaa~!!!!

kawan2, tlg emel no anda kat saya ya : arienaz@yahoo.com

3 comments:

RieNa said...
This comment has been removed by the author.
Thara said...

oh no, ye ke kak riena? thats terrible! call ur service provider, mintak suroh block kan kak riena punye sim card cepat!

RieNa said...

dah block, yg tu 1st thing buat kemarin sblm call suami.

anyway, no tiqah dah takde. pls sms k riena ok?no mcm dulu jgk.

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...