Tuesday, 30 March 2010

:; terharu lah. ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

maka berkatalah makcik cleaner kepada si polan,

" ni besaq sbb makan ka..besaq sbb ada baby..."

sambil senyum2 kenyit2 mata.

sungguh, si polan rasa mcm nak menangis.

tumbesarannya sudah sampai tahap merisaukan. berubahlah si polan, berubahlah!!!!!!


( hari ni nk mkn ikan dan sayur sawi saja.huhuhu)

3 comments:

Thara said...

hoh. saya faham perasaan anda. ini juga comment utk entry anda di bawah nun.

usaha usaha! boleh boleh boleh. cuba cuba. insyaallah selim melim. :)

ps : kak riena bfeeding lagi tak? kalau dah tak lagi, bole start cuba amik Herbalife atau Jus Mate. work wonders! tapi ofcoz, kene discipline lah kan hehe ;)

pps : cuba usha2 Premium Beautiful juge. ala korset badan tu. bole byr installment tau. tiqah dok start pakai dah ni. tapi, tak consistent hahaha. (padan muka aku. org sebulan pakai dah turun, aku 3 bulan pakai tak turun turun. )

RieNa said...

k riena nk try diet tanpa bantuan produk. mcm masa berpantang dulu.

sebulan turun 12 kg.

kita tgk lah mcm mana.kalau tak jd jgk baru nk try dgn bantuan produk apa2.

mari lah kita sama2. huhuhu

Thara said...

hah 12 kg! banyak tu! maka, marilah bersama menguruskan badan! tip dkt atas tu, mmg tiqah dah praktikkan. cuma, tak tahan bab lauk rebus + bakar tu je.

mana mungkin tak makan ayam kari! T____T

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...